wat is viscose stof

Wat is viscose stof en voor wat wordt het nu gebruikt? Dat is een vraag die wij vaak gesteld krijgen. Viscose stof wordt voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Zo wordt het bovenal veel in kleding gebruikt en is de kans dus aanwezig dat jij een zelf iets van deze stof in je kast hebt hangen die van Viscose stof gemaakt is. De stof wordt veel gebruikt omdat het na veel wasbeurten nog steeds dezelfde kleur heeft en het niet vervaagd. 

wat is viscose stof

Viscose stof voor kinder- en babykleding

De kleding van jouw kind wordt natuurlijk vaak vies en wordt dus ook veel gewassen. Onze stoffen zoals hierboven verteld, worden van het beste kwaliteit gemaakt en zijn erg kleurvast. Ideaal als jij voor jouw baby of kind vaak de was moet doen omdat ze nogal veel vies maken. Bovendien is het aanbod bij ons in de webshop zo ruim dat je met de leukste prints of kleuren jouw kind helemaal kan aankleden. Zo weet je zeker dat jouw kind een unieke stijl heeft waar andere van op zullen kijken.  

Soorten viscose printjes

Omdat wij zelf ook van variatie houden hebben wij op het moment van schrijven ruim 140 verschillende soorten viscose printje in alle soorten en maten. Een printje van een vogel, flamingo, bloem of patroon is bij ons de standaard. Neem dus zeker even een kijkje in onze webshop en vraag indien nodig een proefstaaltje af. De kosten hiervan bedragen maar één euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *