Als eigenaar van een gemotoriseerde tweewieler wil je natuurlijk niets liever dan jouw bestemming bereiken zonder kleerscheuren. Helmetcity is hét online adres voor helmen en tweewieler accessoires. Van stoer tot retro en meer, het maakt niet uit. Wat jouw smaak of stijl ook is, door het veelzijdige en unieke aanbod zit jouw nieuwe helm er gegarandeerd tussen. 

Veilig én stijlvol

  Ga veilig en comfortabel het verkeer in met een helm uit deze shop. De helmen voldoen aan de veiligheidseisen en geven je een stijlvolle uitstraling terwijl jij solide kilometers maakt. In sommige ritten wordt je vergezeld door een bijrijder. Denk ook aan zijn of haar veiligheid. Voor een tweede helm ben je bij deze shop ook aan het juiste adres.

Beveiligd en comfortabel

Verder geen zorgen meer over diefstal. Met een van de sloten uit de shop zorg jij niet alleen dat je zelf veilig op de weg bent, maar ook jouw tweewieler. Van een kettingslot tot aan een schijfremslot en meer, is zeker weten een slot dat klikt op jouw voertuig.  Rijd niet alleen veilig, maar ook comfortabel. Bescherm je tegen diverse weersomstandigheden of technische ongemakken en voeg naast jouw helm ook beschermhoezen, beenkleding, mondstukken en een acculader toe aan je online winkelmandje. Volop rijgenot en geen narigheden meer zoals een nat zadel, koude handen of kleine beestjes in jouw mond.  

Stop met zoeken

Jouw zoektocht naar de perfecte helm, onverwoestbare sloten en onmisbare sloten is definitief ten einde met deze shop. Een bestelling plaats je gemakkelijk en snel, zo weet jij zeker dat je veilig en comfortabel jouw weg van A naar B kunt vervolgen. Heb je nog vragen of wil je advies over producten? Schroom niet om contact op te nemen, je wordt met plezier verder geholpen.