Dames schoenen

Ben je op zoek naar schoenen die meer zijn dan alleen maar bescherming voor je voeten dan is het merk Xsensible voor jou weggelegd. De schoenen vallen onder de categorie comfortschoenen, maar dan wel in de top. Heb je moeilijke voeten dan vind je vast wel een geschikt model, want de schoenen zijn in verschillende breedtematen verkrijgbaar. Ook voor mensen met reuma of andere problemen kun je bij shoerama.nl kijken in het assortiment van het merk.

Unieke materialen die zijn gebruikt

Bij het vervaardigen van Xsensible schoenen is niet zomaar gebruik gemaakt van leer, stretchleer wat uit maar liefst zes lagen bestaat. De buitenste laag is rekbaar tot 70% in de breedte en 30% in de lengte. Omdat de meeste voeten gedurende een dag iets uitzetten heb je dus nooit last meer van knellende schoenen. Je kunt je voorstellen dat je een optimale schoen hebt door de goede pasvorm. Vanaf 1904 maakt het bedrijf al comfortschoenen en is steeds verder gegroeid in de markt.

Dames schoenen

De Stretchwalker

Dit model van Xsensible is een uniek model schoen mede door de zool, midden in de zool is een balanspunt gemaakt. Dit balanspunt zorgt ervoor dat je een gezonde lichaamshouding hebt tijdens het dragen van de schoen, dit komt uit Japan waar ze de balanspunten al langer gebruiken in schoenen. Gewrichten worden minder belast, de laatste jaren is de schoen een groot succes geworden. je vind de schoenen natuurlijk ook bij Shoerama.nl in het assortiment. ieder mens heeft een andere voet, daarom zijn de schoenen gemaakt om voor iedereen een comfortabele schoen te vinden.