Wil jij de kleren van Studio Anneloes voor een lekker scherp prijsje? Kijk dan bij de studio anneloes shop op To Be Dressed.

Informatie Studio anneloes shop

Dit fantastische modemerk is in 2006 opgericht en is al enorm gegroeid sindsdien. Tegenwoordig kan je deze kleding bij wel 300 verschillende kooppunten in Nederland! Je hoeft dus niet ver te reizen om er stijlvol uit te zien in deze schitterende creaties. De kleding wordt gemaakt met hoge-kwaliteitsstoffen waardoor de kleding lang mooi blijft. Kan je niets leuks vinden in de huidige collectie? Geen zorgen, elke twee weken wordt er een kleine collectie uitgebracht met nieuwe mooie items. En dankzij de
studio anneloes shop op To be dressed kan je ze betalen!

Eigen ervaring

Zelf shop ik bij Studio anneloes vanwege het grote aanbod aan verschillende kledingstukken. Er zit veel variatie in de kleding en er is altijd wel wat nieuws te vinden door de vele nieuwe collecties. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit, de kleding blijft mooi ondanks het vake wassen. Alles zit lekker en de maten zijn ook zeer goed. Er is voor iedereen wat te vinden en ik zou het je zeker aanraden om te komen kijken! Maar als je deze fantastische kleding koopt zou ik dat wel doen op To Be Dressed zodat je die korting lekker kan meepakken. Hier komt mijn wijze advies: ‘Wanneer je kleding kopt met korting heb je geld over om meer kleding te kopen’. Top dus!

To Be Dressed is het ook nog eens voor een geweldige prijs.