Ben je nog op zoek naar een leuke sleutelhanger? Neem eens een kijkje op de website van Keycord Lanyard, een onderdeel van XXL Gifts. De naam zegt het al: hier vind je vele leuke cadeaus, waaronder dus sleutelhangers. Daarnaast ben je bij deze site aan het juiste adres voor cadeaus zoals keycords, festivalbandjes, accessoires, speciale cadeaus en meer. Wat Keycord Lanyard zo uniek maakt als leverancier, is het feit dat je jouw sleutelhanger kunt laten bedrukken met wat je maar wilt. Deze webshop geeft een persoonlijk advies op maat voor iedereen, zodat iedereen zijn eigen ideale sleutelhanger kan bestellen. En dat allemaal voor een uitstekende prijs!

Koop je sleutelhanger bij Keycord Lanyard

Je kunt dus jouw sleutelhanger geheel customizen via deze site. Maar er zijn nog meer redenen om voor Keycord Lanyward te kiezen. Niet alleen kun je deze sleutelhangers voor jezelf aanschaffen, maar je kunt ze ook als cadeau geven. Altijd op maat, voor een goede prijs en van een hoge kwaliteit. Ook als ondernemer kun je slim gebruik maken van sleutelhangers. Deze kun je als cadeau weggeven, waarbij ze tegelijkertijd als reclame voor je eigen bedrijf kunnen dienen. Twee vliegen in één klap!

Dat je jouw sleutelhanger kunt later personaliseren is al fantastisch. Maar Keycord Lanyard doet dit ook nog eens in full colour. Hierdoor zal de sleutelhanger er niet alleen fantastisch uitzien, maar deze zal nog meer opvallen op deze manier. Ook borduurwerk is een mogelijkheid. Dit is een unieke manier om een sleutelhanger te creëren.