Deze sandaaltjes dames zijn een echte game changer geweest in mijn garderobe. Jarenlang ben ik op zoek geweest naar een paar sandalen dat mijn zomeroutfits top notch zou maken op een nonchalante manier, en toen ik deze sandaaltjes zag was het echt love at first sight! Ik ben ervan overtuigd dat een vrouw precies weet wanneer een paar schoenen het juiste paar blijkt te zijn: Dat heeft te maken met een stukje vrouwelijke intuïtie, en met zelfverzekerdheid over haar persoonlijke stijl. De sandaaltjes waren de juiste, want ze hebben me inspiratie gegeven voor nieuwe outfitcombinaties met de kleding die ik al had, en ik ben er gelijk mijn teennagels voor gaan lakken!

Mooi én comfortabel

Wat ik misschien nog het allerfijnste vind van deze sandalen, is dat ze naast enorm stijlvol en mooi, ook heel erg comfortabel zijn. Ik loop normaliter altijd rond in sneakers en zou in de zomer het liefst altijd op blote voetjes of slippers rondlopen, maar deze sandalen zou ik als het kon altijd aanhouden! Ze passen overal onder en lopen écht als wolkjes.