Een online horloge kopen kan vaak wel bij acties van winkelketens. De horloges die daar te koop worden aangeboden kosten vrijwel niets. Voor een merk horloge gaan de meeste mensen naar de juwelier. Een online horloge kopen van een goed merk is echter wel mogelijk. Dat kan bij Watches4watch, een online shop die ontstaan is uit het juweliersbedrijf Oonk Time & Jewel in Roermond. Dat bedrijf heeft een geschiedenis van al bijna 100 jaar als leverancier en reparateur van horloges en juwelen van de betere merken. Via de website wordt een groot deel van de collectie aangeboden.

Bekende merken

Bij Watches4watch kun je een online horloge kopen van bekende merken als Armani, Hugo Boss, Michael Kors, Gucci en LaCoste. Er zijn zowel horloges voor heren als voor dames te koop. Op alle horloges wordt 2 jaar garantie gegeven. Dat Wathes4watch is ontstaan uit een traditioneel juweliersbedrijf heeft veel voordelen, met name op het gebied van service. Want alle reparaties binnen de garantieperiode van twee jaar kunnen in eigen huis worden uitgevoerd. Mocht een horloge na die twee jaar defect raken, dan kan het uiteraard ook bij Oonk Time & Jewel worden gerepareerd, maar dan zijn daar kosten aan verbonden.

Afrekenen bij een online horloge kopen

Bij een online horloge kopen gaat het soms om aanzienlijke bedragen. Bij Watches4watch zijn er modellen te koop die tegen de 1.000 euro kosten. Niet iedereen vindt het een prettig idee om zo’n bedrag vooruit te betalen. Dat hoeft ook niet. Bij Watches4watch heb je de mogelijkheid om met Afterpay pas af te rekenen nadat het horloge is afgeleverd. Ook bestaat er een mogelijkheid om in termijnen te betalen. Als je dat niet nodig vindt kun je natuurlijk ook gewoon een online horloge kopen en afrekenen met je creditcard of iDeal.