Je wilt er goed uitzien op de mooiste dag van je leven. De trouwjurk is natuurlijk een eye-catcher, maar met sieraden kun je de spotlights op jezelf zetten en je look echt afmaken. Wil je een bijvoorbeeld een opvallende hoofdtooi of een delicate armband? Tegenwoordig is de keuze enorm, met veel verschillende kleuren, stijlen en soorten accessoires, in dit artikel probeer ik je te inspireren en vooruit te helpen. Dus lees vooral verder!

Daarom zijn sieraden zo belangrijk

Bij het kiezen van een jurk voor een bruiloft wordt er meer aandacht besteed aan de jurk, wat natuurlijk terecht is. Maar het belang van mooie bruidssieraden wordt soms onderschat. Zoals ik in de eerder genoemde introductie al zei, kun je bijpassende bruidssieraden dragen om je outfit compleet te maken. Je kunt de uitstraling aanpassen en accenten leggen. Dan ben jij het stralende middelpunt van jouw speciale dag!

Verschillende soorten bruidssieraden

Ik zei het al eerder: Als je op zoek bent naar bruidssieraden, dan is het aanbod erg breed. Als je moeilijkheden ondervindt bij het maken van de juiste keuze, kan ik me dat goed voorstellen. Over het algemeen moet u met veel punten rekening houden.

Minder is meer

Dit is natuurlijk een bekend spreekwoord, en dat geldt ook voor bruidssieraden. Zorg ervoor dat het niet te veel is. Heb je bijvoorbeeld een trouwjurk bezet met steentjes of een trouwjurk die op zich al erg in het oog springt? Koop dan wat meer subtiele, ingetogen sieraden.

Zorg voor een geheel

Het belangrijkste is dat de sieraden die je kiest ook qua kleur en stijl bij je kleding passen. Matchen is dus erg belangrijk, maar pas op dat je niet te ver gaat.

Let op de halslijn

De halslijn is waar veel bruiden de fout in gaan. De halslijn van de jurk is erg belangrijk voor je look. Draag bijvoorbeeld geen ketting als je een hoge hals hebt, of een mooie druppelvormige ketting bij een v-hals. Kijk vooral naar wat jouw jurk mooi zal complimenteren.

Bron: beautifulbrideshop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *