Houten horloge cadeau geven

Houten horloges kopen is meestal iets prijziger. Dit komt omdat hout niet eenvoudig en heel precies te bewerken is. Ook is het zo dat de meeste houten horloges arbeidsintensiever zijn en een langere tijd nodig hebben om te maken in vergelijking met een standaard metalen horloge. Dit is nu verleden tijd met Greenwatch. Greenwatch is een bedrijf waarbij houten horloges kopen zeer eenvoudig is en je echt een eerlijke prijs betaalt. Het verschilt per horloge wat de korting is op de originele prijs. Het kan zijn dat dit 10% is, maar het kan ook zomaar zijn dat je maar de helft betaald.  Op de website of bij de verkooppunten kun je houten horloges kopen zonder teveel te betalen.

Horloge graveren

Graveren

Wil je jouw houten horloge iets persoonlijker maken of wil je dat je een mooie boodschap aan je horloge hebt? Dit is ook allemaal mogelijk. Je kan ervoor kiezen om je horloge te laten graveren. Zo kun je hem aan iemand geven met een leuk berichtje erop, of ten aandenken van iemand. Ook is het natuurlijk mogelijk om er je naam op te laten zetten. Zo weet je altijd dat het horloge van jou is.

Goede website

Als je alle horloges op een rijtje wilt zien kun je een kijkje nemen op de website. Hier staan duidelijke foto’s van de horloges en de prijs die je betaald. Ook staat de originele prijs voor het horloge erbij. Als je jouw horloge voor 15:00 besteld heb je hem de volgende dag alweer in huis.