Mensen zijn de trilby hat toch een beetje zat geraakt. We zien namelijk dat de trilby hat bijna niet meer wordt gedragen. Dit is een slecht teken voor het voortbestaan van de hoed. Op die manier wordt er namelijk niet gekeken naar de mogelijkheden die de hoed met zich mee brengt. Wij verachten ook dat de hoed uiteindelijk voor verandering moet zorgen. We horen ook dat er meer hoeden zijn die de aandacht va deze hoed stelen. Dan wordt het wel nog lastiger om in leven te blijven voor de ooit zo populaire trilby hat.

Nieuwe hoeden nemen de markt over

Het is normaal dat de trilby hat een beetje naar de achtergrond wordt gedrukt. Het is ook zo dat de nieuwe hoeden zo populair zijn gewordend at we kunnen zeggen dat de trilby hat niet eens een comeback kan maken. Als we ook kijken naar andere hoofddeksels lijkt het erop dat de mutsen het ook heel goed doen. soms wordt de muts zelfs gedragen tijdens het warme weer. Een hoed daarentegen blijkt toch wel echt een oud ding te zijn. Er zijn tegenwoordig zoveel alternatieven dat mensen graag iets nieuws kiezen in plaats van een hoed.

Petten zijn niet meer weg te slaan

De petten die worden gedragen door vooral jonge mensen hebben er bijna zelf voor gezorgd dat de trilby hat is verdwenen uit het straatbeeld. We hopen ook dat de petten er voor gaan zorgen dat er nog nieuwe manieren zijn voor het straatbeeld. Op die manier wordt het nog steeds een beetje beter voor de mensen om ons heen. We mogen niet klagen maar de trilby hat heeft een geode tijd gehad. Laten we samen de komst van de pet accepteren en er zelf ook eentje aanschaffen. Zo kunnen wij ook zeggen dat we meegaan met de tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *